Johan Huys en Laila Rylant

Wie is Ambrosia Design?

Johan en Laila wonen samen met hun 3 kids: Jules, Lola en Pipa in Kapellen.
Lang geleden voltooide Johan zijn opleiding als Productontwikkelaar in Antwerpen. Maar zijn liefde voor het ontwerp en de kriebel om toch zélf dingen te maken was zo sterk dat hij na enkele jaren loondienst toch besloot om de sprong te wagen als zelfstandige.
Laila, met haar Pippi-Langkous-mentaliteit ``Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan``, sprong korte tijd later mee in het diepe.
Ambrosia Design is niet hun werk, het is hun passie!
Unieke producten maken, kleinere maar zeker ook de grotere projecten tot een mooi en goed einde brengen. Meer en mooiere groene plekken is de droom van het bedrijf.
1

Onze eerste brievenbus voor Oma en Opa Huys

Een passie voor design, een aangeboren no-nonsense drive en zin voor ondernemerschap, en de sterren die juist staan. In 2007 gebeurt er iets mooi: Ambrosia Design is geboren.

Lees meer

2

Onderzoeken van verschillende materialen.

Stapje voor stapje ontwikkelen wij meer producten, waarbij we ook op zoek gaan naar nieuwe materiaalsoorten om in onze ontwerpen te verwerken. Cortenstaal is een uniek materiaal, en opent voor ons een nieuwe wereld van producten en toepassingen.

3

Nice Urban Furniture – straat meubilair

In ons steeds groeiend portfolio verschijnen nieuwe producten en product reeksen. Wij lanceren een een lijn van trendy outdoor meubels mét een urban karakter.

4

Starrenhoflaan 31 Kapellen

Onze steeds groeiende productie heeft nood aan meer ruimte. In een mooi modern industrieel pand vinden wij de nieuwe thuisbasis voor onze onderneming. Door de extra ruimte kunnen wij ook ons machinepark uitbreiden, en investeren we in een poederlakstraat. Daarmee voegen we een sterke schakel toe aan onze productieketen.

TEL EVEN MEE

EEN AANTAL CIJFERS

634
GEREALISEERDE PROJECTEN
193
TEVREDEN KLANTEN PER JAAR
72
UNIEKE PRODUCTMODELLEN
9
VAKMANNEN IN ONZE ATELIER